LUKSUSSMAG MED SVAMPE OG TRØFFEL
3 naturlige produkter, der klæder hinanden
La Chinata Truffle Salsa er en cremet kombination af trøffel, svampe og La Chinata’s ekstra jomfruolivenolie.
Løft din mad til nye højder med et touch af trøffel.
Intens smag
Med en intens, aromatisk og meget velsmagende aroma er trøffelsalsa ideel til at overraske dine gæster, især i friske pastaretter, ris, kød som f.eks. mørbrad og på grøntsager.
Lad dig rive med af den sofistikerede smag af trøfler, og giv dine retter et originalt og udsøgt præg med denne lækre sauce lavet af ingredienser af høj kvalitet.
Trøffel er højt værdsat og perfekt som pift til din mad
Det er et meget værdsat produkt inden for spansk gastronomi og er det perfekte krydderi til at give et twist af tekstur og smag til kød, fisk, salater eller stir-fries samt pasta, æggeretter, omeletter, dressinger til tapas eller med oste osv.
TIP!
Brug salsaen som det sidste “touch” inden servering, så du tilfører både den fine smag og struktur af trøffel.
VAREDEKLARATION
Indhold: Sauce af trøffel, svampe, ekstra jomfruolivenolie.
Vægt: 140 g i glas
Ingredienser:
Vilde pleurotus (33%), Agaricus bisporus (31%), løg, ekstra jomfruolivenolie (12%), Craterellus cornucopioides (7%), Tuber aestivum (3%), salt, peber, aroma.
Mindst holdbarhed: 36 måneder uåbnet.
Opbevaring: Køligt, mørkt og tørt og ikke i nærheden af varmekilder eller stærkt lugtende madvarer. Når den er åbnet, skal du opbevare den nedkølet og forbruge inden for 3 dage.
Anvendelse: Klar til brug.
Næringsværdi pr. 100 g
Energi 395,2 kJ / 118,4 kcal
Fedt: 11,4 g
– Heraf mættet fedt 1,7 g
Kulhydrater 1,6 g
Sukker 1,2 g
Kostfiber 1,3g
Proteiner 1,7 g
Sal 1,2 g
100% Vegetabilsk