Økologisk spansk koldpresset ekstra jomfruolivenolie

Økologisk koldpresset Picual ekstra jomfruolivenolie fra det solbeskinnede Andalusien i Spanien.

Lasolana2 er et lille familiedrevet olivenlandbrug – dyrket med passion, respekt og kærlighed! Det kan smages i den helt rene og grønne olivenolie af allerbedste kvalitet!

-29%
HÅNDLAVET!
Original price was: 70,00 kr..Current price is: 50,00 kr..
BLØD OG FYLDIG SMAG!
-15%
100% ØKOLOGISK
Original price was: 65,00 kr..Current price is: 55,00 kr..
100% ØKOLOGISK
-10%
100% ØKOLOGISK
Original price was: 105,00 kr..Current price is: 95,00 kr..
-13%
100% ØKOLOGISK
Original price was: 200,00 kr..Current price is: 175,00 kr..
-9%
BLØD OG FYLDIG SMAG
Original price was: 220,00 kr..Current price is: 200,00 kr..
-8%
FLOT GAVEÆSKE!
Original price was: 365,00 kr..Current price is: 335,00 kr..

Ren og kraftfuld smag

La Solana2 er 100% økologisk. Den har noter af artiskokker og friske mandler, blandt mange andre nuancer. Du vil opleve en smag og en duft, som er helt anderledes end andre olivenolier. Denne Picual jomfruolivenolie markedsføres kun i de bedste delikatesseforretninger og restauranter i Spanien – blandt andet verdens eneste 100% økologiske restaurant. Vi er stolte af at have opnået eneforhandling på denne velsmagende og eksklusive olivenolie. Olien af ​​sorten Picual har en stærk personlighed og præsenterer specifikke sensoriske nuancer, der gør den let identificerbar blandt alle monovarietale olier. Dens fremragende sammensætning af fedtsyrer sammen med sit høje indhold af naturlige antioxidanter, polyfenoler og essentielle tocophroler gør Picual-olien meget stabil og mest modstandsdygtig over for harskhed. Olien skiller sig ud blandt alle for sin specielle smaragdgrønne farve, en sikker garanti for dens høje indhold af antioxidanter. Dens bitterhed og krydrede smag er meget afbalanceret, som kun opnås af de fremragende oliemøllemestre, der fremstiller det. Det er en ekstra jomfruolivenolie for kendere.

Smag friskheden i denne Picual

Er du ikke vant til at spise olivenolie, vil den markante smag måske overraske dig, men giv den chancen og lær den at kende lidt ad gangen. En vigtig egenskab ved Picual er dens høje indhold af fedtsyrer (enkeltumættet), som kan være helt op til 80%. Dette sammen med sit lave indhold af flerumættede fedtsyrer, gør Picual olivenolie til en af ​​de mest modstandsdygtige olivenolier overfor oxidation og harskning. Picual olivenolie er den bedst egnede til brug ved høj temperatur i madlavningen, da den opretholder sine egenskaber op til høje temperaturer.