Sprøde tapaskiks – “Regañás”
La Chinata Las Regañás er bagt med ekstra jomfruolivenolie på La Chinata’s gourmetbageri i Spanien. De er formet som en lille sprød og knasende kiks, som er typisk spansk tilbehør – især i Andalusien. Oprindelsen går helt tilbage til tiden, hvor spanierne udvandrede til USA. Deres lange holdbarhed var perfekt til den lange rejse, hvor man havde brug for fødevarer med højt energiindhold.
SMAGEN AF EKSTRA JOMFRUOLIVENOLIE
De har en let ristet smag med et friskt strejf af ekstra jomfruolivenolie. Perfekt sam- og modspil til f.eks. dip, tapas, skaldyrspatéer, cremede oste, marmelade og geléer og naturligvis også til alle de skønne salamier og pølser.
Hav dem i dit køkkenskab, så er du altid klar til en lille snack. De har lang holdbarhed – hvis du ikke når at spise dem inden!
VAREDEKLARATION:
Indhold: Regañás med ekstra jomfruolivenolie.
Vægt: 125 gram
Produceret af: La Chinata, Plasencia, Spanien.
Ingredienser:
Hvedemel (90%), vand, gær, havsalt, ekstra jomfru olivenolie (0,5%).
Allergener: Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af SESAMFRØ.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1666 KJ/392 kcal
Fedt: 3,89 g
– heraf mættet 0,64 g
Kulhydrater: 77,67 g
– heraf sukker: 1,85 g
Protein: 11,04 g
Fibre: 3,1 g
Salt: 2,61 g
Holdbarhed: 14 dage efter åbning.
Opbevaring: Køligt og tørt. Ikke i nærheden af stærkt lugtende madvarer.