SORT “FLOR DE SAL” – saltkrystaller
SPRØD TEKSTUR OG EN DEKORATIV EFFEKT
La Chinata FLOR DE SEL NEGRA kommer fra Middelhavet og er et sundere alternativ til raffineret salt. Det er et gourmetprodukt med en sprød tekstur og en mildere smag end konventionelt salt, og det har en smuk dekorativ og smagfuld effekt, ideel til at tilberede et væld af udsøgte retter, især til risretter, pasta, grøntsager, saucer og salater. Kan også knuses og bruges til saltkant på dine drinksglas.
Flor de Sal (“Saltets blomst” på spansk) er en håndhøstet salt, der er indsamlet ved at man skraber det øverste lag af saltkrystallerne, før de synker til bunden i plader af saltkrystaller.
ANVENDELSE
Ekstra aroma og krydderi til din madlavning, f.eks. til en velstegt bøf, på din pasta, grillede grøntsager eller sammen med ekstra jomfruolivenolie og godt brød. Du kan også blande det op i blødgjort smør. Fantasien sætter ingen grænser, og du kan nemt løfte smagsindtrykket på det meste. og hvis du er en af dem, der nyder en god dessert, så prøv at blande den med mørk chokolade, og du vil opdage en lækker kombination.
Sort havsalt betragtes som et meget sofistikeret produkt, da dets produktionsproces er meget omhyggelig for at opnå den sprøde tekstur i hvert bid.
OBS! Rystes godt, så aromaen fordeles optimalt.
VAREDEKLARATION:
Indhold: Naturlige saltkrystaller tilsat sort peber og trækul.
Vægt: Plastkrukke 110 gram
Produceret af: La Chinata, Plasencia, Spanien.
Opbevaring: Opbevares på et køligt og tørt sted væk fra lys- og varmekilder, samt stærktlugtende madvarer. Efter åbning, bør du opbevare dem i køleskab.
Ingredienser:
Fleur de sel, trækul (E-153), sort peber.
Allergener: Ingen
GMO-frit
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 3,14 kJ / 0,75 kcal
Fedt: 0,015 g
– heraf mættet 0 g
Kulhydrater: 0,39 g
– heraf sukker: 0 g
Protein: 0,165 g
Salt: 97,5 g