Gourmet i særklasse – intens og dybsmag
SMUKKE KAVIARPERLER AF RØGET PAPRIKA
Giv dine serveringer et vovet og originalt præg. Med en intens rød farve og den umiskendelige smag af røget paprika bliver de en garanteret succes.
Disse perler er fremstillet i en ganske særlig proces – kaldet sfærifikation.
SFÆRIFIKATION – ET SOFISTIKERET OG ELEGANT TOUCH
La Chinata har genopfundet juvelen fra Extremadura og La Vera – røget paprika – med disse sfærifikationer – præsenteret som perler formet som kaviar. Det er et unikt gourmetprodukt, der eksploderer i munden. Den skaber en hel unik gastronomisk oplevelse i ganen, da denne eksplosion giver os mulighed for at sætte pris på alle nuancer af den fint røgede smag.
FÅ ET STREJF AF MOLEKYLÆR GASTRONOMI HJEM TIL DIT KØKKEN
Denne unikke teknik blev først introduceret af mesterkokken Ferran Adrian på dengang verdens bedste restaurant “El Bulli”. Det er en enkel proces – men resulterer i smukke og overraskende smagsoplevelser. Altsammen naturlige ingredienser på en base af røget paprika af høj kvalitet.
DEN PERFEKTE KOMBI:
Se også gourmetperler af ekstra jomfruolivenolie her. De er perfekte i kombination med perlerne af røget paprika.
BEMÆRK! tåler kun op til 60 gr. varme uden at smelte. Så drys dem over din færdige, let afkølede mad eller brug dem i kolde serveringer.
Lidt om producenten La Chinata:
En familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1975. Mere end tre årtier senere, fortsætter det med at stå på de samme søjler, som det blev bygget på: at tilbyde sine kunder den højeste kvalitet og den mest strenge kontrol i sin røgede paprika ” La Chinata”.Navnet “La Chinata” kommer fra navnet på byen (Malpartida de Plasencia), hvor grundlæggeren af virksomheden, Florentino Oliva, blev født. I øjeblikket er “La Chinata” et mærke med anerkendt national og international prestige, der eksporterer til mere end 50 lande. Røget paprika findes i de bedste gourmetbutikker og i køkkenerne hos store kokke. Se også vores øvrige varer med røget paprika i kategorien her.
Du kan trygt stole på dette produkt, der er fremstillet fra start til slut i dets oprindelsesland og underkastet talrige kontroller, lige fra råvaren købes hos landmændene, til den når ud til kunderne.
Varedeklaration:
Kaviarperler af røget paprika. Glas.
Produceret: La Chinata, La Vera, Extremadura, Spanien
Ingredienser:
Vand, sødt paprika røget ‘La Chinata’ (12%), fortykningsmiddel E401 (natriumalginat), kartoffelstivelse, salt, syrningsmiddel
E330 (citronsyre) og ekstra jomfru olivenolie.
Næringsværdi pr. 100 g:
Energi 289 kJ / 69 kcal
Fedt 1 g
• Heraf mættet 0,05 g
Kulhydrater 27,6 g
• Heraf sukkerarter < 0,05 g
Protein 4,2 g
Salt 3 g
Glutenfri.
Vegansk.
Opbevaring: Køligt, mørkt og tørt og ikke i nærheden af direkte lys, varmekilder eller stærkt lugtende madvarer.
Må ikke fryses. Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskab mellem 2 og 12 gr. C og indtages inden 10 dage.
Anvendelse: Klar til brug. Bemærk, at perlerne smelter ved 60 gr.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.