Gourmet i særklasse – intens og dyb smag
SMUKKE KAVIARPERLER AF BALSAMICOEDDIKE
Pedro Ximénez L’OLI FERRER balsamicoeddike som kaviarperler er en ny måde at servere balsamicoeddike på. De laves med sfærificeringsteknikken, så der opleves en struktur svarende til kaviar. Det opnås ved at indkapsle en perle af balsamicoeddiken i en tynd spiselig geléfilm – som om det var kaviar – så der fås en kerne af flydende balsamicoeddike indeni.
FÅ ET STREJF AF MOLEKYLÆR GASTRONOMI HJEM TIL DIT KØKKEN
Denne unikke teknik – sfærifikation – blev først introduceret af mesterkokken Ferran Adrian på dengang verdens bedste restaurant “El Bulli”. Det er en enkel proces – men resulterer i smukke og overraskende smagsoplevelser. Altsammen naturlige ingredienser på en base af balsamicoeddike af høj kvalitet.
EN EKSPLOSION AF SMAG
De fine kaviarperler af balsamicoeddike er lavet på druesorten Pedro Ximénez – en drue, der modnes af solen på en naturlig måde, og som giver os aromaer som rosiner og honning, og noter af ældning i amerikansk eg.
I munden får du en spektakulær eksplosion af friskhed, syre og sødme. Delikatesseprodukter fremstillet med sfærifikation bruges i de mest udvalgte og avantgarde, innovative og originale køkkener i hele verden. Så vil du imponerere i madkunst, så er disse et must-have.
ANVENDELSE
Et gourmetprodukt som sfærificeret balsamicoeddike giver vores retter et sofistikeret præg og en unik fornemmelse i munden med en dyb smag af råvarens renhed.
Brug den som du ville bruge balsamicoeddike, f.eks. som pynt på kolde supper, friske østers, foie gras, patéer, salater, is, desserter med røde frugter og dekoration af retter.
OBS! Vi anbefaler at ryste glasbeholderen, før du åbner den for at frigive aromaen af Pedro Ximénez-eddike. De skal altid være hydreret af deres egen saft.
BEMÆRK! tåler kun op til 60 gr. varme uden at smelte. Så drys dem over din færdige, let afkølede mad eller brug dem i kolde serveringer.
SMAGSNOTER:
Frugtig: * * * * * * * * * * 10/10
Sødme: * * * * * 5/10
Bitterhed: * 1/10
Styrke: * 1/10
DEN PERFEKTE KOMBI:
Se også gourmetperler af ekstra jomfruolivenolie her. De er perfekte i kombination med perlerne af balsamicoeddike.
Lidt om producenten L’Oli Ferrer:
L’Oli Ferrer er en familievirksomhed grundlagt i Barcelona af Ferrer-søstrene med det formål at tilbyde et udvalg af gourmetprodukter af høj kvalitet, de bedste olivenolier og eddiker fra Spanien.
Drevet af passion for gastronomi producerer L’Oli Ferrer essensen af den femte sans og produkterne håndteres i alle fremstillingsprocesser af ejerne selv. Faglighed og omhu kendetegner deres arbejde fra udvælgelse af råvarer til design og distribution. De laver løbende forbedringer og innovative løsninger for at opnå produkter med karakter og identitet for at sikre tilfredshed og nydelse, når vi skal bruge og smage produkterne.
L’Oli Ferrer er lavet af 100 % naturlige ingredienser, grundlæggende for middelhavskosten. I de fleste tilfælde certificeret økologisk landbrug (CCPAE).
Sælges i gourmetbutikker verden rundt.
Varedeklaration:
Kaviarperler af balsamicoeddike. Glasbeholder. 60 g.
Produceret: L’Oli Ferrer, Barcelona, Spanien
Ingredienser:
Balsamicoeddike, geleringsmiddel (E-401, E-407, E-466), kalciumklorid-stabilisator.
Næringsværdi pr. 100 g:
Energi 205,41 kJ / 49,13 kcal
Fedt 0 g
• Heraf mættet 0,05 g
Kulhydrater 11,9 g
• Heraf sukkerarter < 0,05 g
Protein 0,04 g
Salt 3 g
Mindst holdbarhed: 04/24 uåbnet.
Opbevaring: Køligt, mørkt og tørt og ikke i nærheden af varmekilder eller stærkt lugtende madvarer. Efter åbning i køleskab.
Anvendelse: Klar til brug. Bemærk, at perlerne smelter ved 60 gr.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.