Økologiske rå mandler fra Andalusien
Store flotte mandler – rå og med skal – fra vores leverandør Lasolana2 i Andalusien. Den samme leverandør, hvorfra vores økologiske ekstra jomfruolivenolier og chokolade, også kommer.
RESPEKT FOR MILJØET
Lasolana2 er en lille familievirksomhed, der driver økologisk landbrugsbedrift med mandler og oliven i Andalusiens højland.
Produktionen er baseret på optimal dyrkning af naturressourcer uden brug af syntetiske kemikalier eller genetisk modificerede organismer. I Lasolana2 bruger de organisk gødning og minimal jordbearbejdning på en sådan måde, at de hjælper med at opretholde jordfloraen og faunaen. Dette hjælper med at reducere jorderosion og undgå forurening af grundvand.
Det er et produkt fremstillet direkte fra økologiske mandeltræer.
Varedeklaration:
Økologiske naturlige rå mandler med skal.
Dyrket og produceret af: LaSolana2, Almería, Spanien. Økologisk landbrug certificeret af EU og den autonome region Andalusien.
Næringsværdi 100 g:
Energi 603 kJ / 252 Kcal
Fedt: 47 gram
– Heraf mættede fedtsyrer: 4,89 gram
– Heraf enkeltumættede fedtsyrer: 33,20 gram
– Heraf flerumættede fedtsyrer: 9,10 gram
Protein: 24,5 gram
Kulhydrat: 21,8 gram
– Heraf sukkerarter: 3,8 gram
Anvendelse: Ideel som tilbehør i salater, som snack og tilbehør til ost- og tapas. Prøv også at lave dine egne saltmandler, eller mal dem til mel til bagværk og hjemmelavet marcipan.
Allergener: Indeholder NØDDER.
Holdbarhed: ult. dec. 25
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Du kan forlænge holdbarheden betydeligt på køl eller i fryseren. Bør opbevares i en lufttæt beholder efter åbning væk fra stærktlugtende madvarer.
OBS! Kan indeholde bitter mandel (disse bør kasseres).