Certificeret økologisk pasta formet som olivenblade
La Chinata Green Olive Leaves Pasta hører til i dit køkken, hvis du elsker oliven. Det er en økologisk pasta fremstillet af hvedemel, semulje og spinat fra økologisk landbrug, og produktionen er underlagt meget streng kvalitetskontrol.
Med dette opnås en lækker pasta formet som olivenblade med smagen og kvaliteten som et gourmetprodukt, som også garanterer en produktion, der respekterer miljøet, og som har sikret sig EU’s økologiske landbrugssegl.
Pastaen egner sig til både kolde og varme retter, både i pastasalater og som tilbehør til dit kød. Se opskrifter her.
VAREDEKLARATION
Indhold: Økologisk pasta af hvedemel og spinat
Vægt: 500 g i plastpose
Ingredienser:
Hvedemel-semulje*, tørret spinatpulver * (2%)
* Ingredienser fra økologisk landbrug.
Allergener: Indeholder GLUTEN (HVEDE).
Opbevaring: Tørt og ikke i nærheden af varmekilder eller stærkt lugtende madvarer.
Anvendelse: Koges i rigeligt letsaltet vand i 12-13 minutter. Hæld vandet fra og pastaen overskylles med koldt vand. Servér.
OBS! Evt. rester af pasta skal altid på køl, da der kan udvikle sig bakterier ved stuetemperatur.
Næringsværdi pr. 100 g
Energi 1541 kJ / 363 kcal
Fedt: 0,4 g
– Heraf mættet fedt 0,1 g
Kulhydrater 77,9 g
– Heraf sukker 3,1 g
Proteiner 10,6 g
Fiber 2,6 g
Salt 0,4 g
GMO-FRIT produkt.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.