SAN NICASIO kartoffelchips
m/ekstra jomfruolivenolie, sort peber og pink Himalaya-salt
Kun de bedste ingredienser:
Firmaet San Nicasio chips blev etableret i 1999 i Priego de Córdoba af Rafael del Rosal López og hans kone Mª Carmen Osuna.
Siden begyndelsen har målet været at udvikle et nyt koncept af 1. klasses sprøde chips, ved hjælp af state-of-the-art kulinariske teknikker og de bedste ingredienser i verden.
100% Spanske kartofler
San Nicasio kartoffelchips er fremstillet af 1. klasses sunde gmo-frie kartofler, skrællet, vasket, skåret og stegt i ekstra jomfruolivenolie DOP Priego de Cordoba. Altsammen på traditionel og manuel manér. Du får med garanti en maksimal kvalitet, en lækker smag og en sprød konsistens, helt som den kvalitetsbevidste forbruger ønsker det.
Ekstra jomfruolivenolie – direkte fra olivenmøllen
San Nicasio kartoffelchips er lavet med ekstra jomfruolivenolie fra olivenmøllen Almazaras de la Subbética. Denne olivenmølle er blevet anerkendt som den bedste i verden flere gange. Dens olivenolier vinder de mest prestigefyldte konkurrencer rundt om i verden. Olien, der anvendes til San Nicasio kartoffelchips, kommer fra en blanding af sorterne picudas, picuales og hojiblancas, er gyldengrøn i farven, og meget frugtagtig og aromatisk.
Pink Himalaya-salt
På jagt efter den ypperste kvalitet, er San Nicasio de eneste kartoffelchips på markedet, der bruger pink Himalaya-salt med dens enestående renhed. Dens næringsværdi og delikate smag tilføjer det unikke strejf af kvalitet til San Nicasio kartoffelchips.
På grund af sin uforurenede og årtusindgamle natur, sin sprøde og udsøgte smag, subtile aroma og behagelige smag er Himalaya-saltet blevet et produkt, som de mest prestigefyldte gourmetter og kokke i verden sætter stor pris på.
Emballagen
For at sikre, at produktet ikke mister kvalitet efter købet, pakkes San Nicasio kartoffelchips i en pose lavet af materiale af høj kvalitet og ultrabestandig forsegling, der bevarer intakt smag og friskhed, så dit produkt altid smager frisklavet. Ved hjælp af avanceret teknologi og en kontrolleret atmosfære bevarer den særlige emballage San Nicasio’s kartoffelchips maksimalt, hvilket er op til 10 måneder fra fremstillingen.
José Andres – verdenskendt spansk kok og restauratør udtaler:
Disse chips har kun fire fantastiske ingredienser: kartofler, ekstra jomfruolivenolie og pink Himalaya-salt og peber. Chipsmester Rafael del Rosal vælger det fineste: spanske “Agria” kartofler; en skræddersyet blanding af ekstra jomfruolivenolie fra gamle lunde i hjertet af Andalusien, presset tæt på fabrikken for at sikre renhed og friskhed; og lyserødt salt, fra foden af Himalaya, rig på mineraler. Kartoflerne er langtidsstegt, så de sunde kvaliteter af den ekstra jomfruolivenolie smelter sammen med chipsene. De drysses derefter let med salt og peber og pakkes i en innovativ pose designet til at levere chippen perfekt til dig. Prøv den – en sprød chip, der eksploderer i din mund, men alligevel kan den parres med skinke, enkle skaldyr og en god gin og tonic til nem tapas derhjemme. Og jeg vil fortælle dig en hemmelighed: de er spektakulære i omeletter!
Smag
Naturlig smag med en dybde af salt og peber.
Anvendelsesmuligheder:
Klar til brug. Tapas, snack, cocktails. Ingen begrænsninger på anvendelsesmulighederne – det er kun ens egen fantasi og lyst, der sætter grænsen.
Varedeklaration:
Kartoffelchips med ekstra jomfruolivenolie, pink Himalaya-salt og sort peber.
Dyrket og produceret af: San Nicasio, Córdoba, Spain
Ingredienser:
Kartofler (58,9%) ekstra jomfruolivenolie (40 %) salt (0,8 %) sort peber (0,3 %)
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt/friskt.
Næringsværdi 100 g:
Energi 2377kJ /571 Kcal
Fedt: 40 gram
– Heraf mættede fedtsyrer: 5,5 gram
Kulhydrat: 45 gram
– Heraf sukkerarter: 0 gram
Proteiner: 6,8 g
- Håndkogte
- 100% vegetabilsk
- Laktosefri
- Glutenfri
- Sukkerfri
- GMO-fri
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.