Te/Infusion med olivenblade, rosenblade og blåbær
SØD OG INTENS FRUGTSMAG
La Chinata’s infusion af olivenblade, rosenblade og blåbær er en kombination af naturlige produkter og er kendetegnet ved sin søde, frugtagtige og intense smag.
KUN NATURLIGE INGREDIENSER
Olivenbladet er velkendt for dets høje indhold af antioxidanter og har siden oldtiden været brugt som helsedrik. Også rose og blåbær hjælper vores krop med bl.a. at reducere påvirkning af frie radikaler i form af anthocyanin og menes også at have en antiinflammatorisk og antibakteriel effekt, der fremmer fordøjelsen og har også mættende virkninger.
ANVENDELSE:
Det anbefales at opvarme vandet, og når det er ved at koge, hæld det i en kop og tilsæt en pyramidepose. Dæk derefter, og lad det stå mellem 3 og 5 minutter. Har du brug for en sødere smag, anbefales det at bruge f.eks. appelsinblomsthonning i stedet for raffineret sukker. Også velegenet til at lade køle af og servere med isterninger som en forfriskning.
VAREDEKLARATION:
Infusion med olivenblade, rosenblade, blåbær
Produceret af: La Chinata, Placensia, Spanien.
Indhold: 15 poser à 2 gram
Ingredienser: Olivenblade (75%), hibiscus, blåbær og rosenblade (i variabel andel <2%), kirsebæraroma.
Mindste holbarhed uåbnet: 36 måneder.
Opbevaring: Tørt og ved stuetemperatur.
Anvendelse: Hæld ca. 80-90 gr varmt vand i en kop eller krus og lad pyramideposen trække 3-5 minutter. Dæk evt. koppen til for at holde på smag og aroma fra krydderier og olivenblade. Server og nyd det
Næringsværdi pr 100 g
Energi: 17 KJ/4 kcal
Fedt: 0 g
Kulhydrater: 0,5 g
– Heraf sukker 0,5 g
Fibre: 0g
Proteiner: 0,5 g
Salt: 0 g
Allergener: Ingen.
GMO-frit produkt
OBS! Forskellen på te og infusioner er kort fortalt, at når man laver te, hælder man kogende vand på tørrede teblade. Når man laver en infusion, består blandingen af planter, urter og blomster – og ikke teblade.