Pergamentkiks
Ultratynde og sprøde tapaskiks
DET PERFEKTE TILBEHØR TIL ENHVER FORRET OG TAPAS
Disse papirstynde kiks lavet med ekstra jomfruolivenolie er en sprød og velsmagende snack – populært kendt som Guttiau, der oprindeligt kommer fra øen Sardinien.
De er lavet med hyrdernes forfædres opskrift baseret på durumhvedemel, ekstra jomfruolivenolie og gær. For at opnå sin ekstra fine tekstur strækkes dejen omhyggeligt og bages ved høje temperaturer, indtil der opnås meget tynde og sprøde plader.
Det er det perfekte tilbehør til enhver forret og som tilbehør til dit tapasbord sammen med vores brede udvalg af puréer. Vi anbefaler også at bruge det sammen med vores chokolade og søde cremer.
De er formet som helt tynde og sprøde knasende kiks, som er typisk spansk tilbehør – især i Andalusien.
SMAGEN AF EKSTRA JOMFRUOLIVENOLIE
De har en let ristet smag med et friskt strejf af ekstra jomfruolivenolie. Perfekt sam- og modspil til f.eks. dip, tapas, skaldyrspatéer, cremede oste, marmelade og geléer og naturligvis også til alle de skønne salamier og pølser.
Hav dem i dit køkkenskab, så er du altid klar til en lille snack. De har lang holdbarhed – hvis du ikke når at spise dem inden!
VAREDEKLARATION:
Indhold: Papirstynde brød med ekstra jomfruolivenolie.
Anvendelse: Klar til brug
Vægt: 100 gram
Produceret af: La Chinata, Plasencia, Spanien.
Ingredienser:
Durumhvedemel, ekstra jomfruolivenolie, olivenolie (den indeholder udelukkende raffinerede olivenolier og jomfruolivenolie), salt, ølgær.
Allergener: Indeholder hvedegluten.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1967 KJ/468 kcal
Fedt: 17 g
– heraf mættet 4,2 g
Kulhydrater: 67,4 g
– heraf sukker: 1,5 g
Protein: 2,9 g
Salt: 3,8 g
Holdbarhed: Se pakkens top. 7 dage efter åbning.
Opbevaring: Køligt og tørt. Ikke i nærheden af stærkt lugtende madvarer.
OBS! Disse kiks er papirstynde og rustikke – og det er charmen ved dem. Dvs. det er ikke en fejl ved varen, hvis de har forskellig størrelse eller er knækkede. Dette vil ikke blive modtaget som en reklamation på varen.
Min. holdbar til 15.3.23.