RISTEDE MARCONA-MANDLER
MED OLIVENOLIE, ROSMARIN OG RØGET PAPRIKA
La Chinatas mandler er let ristede i ekstra jomfruolivenolie med rosmarin og røget paprika – og er lavet med mandler af sorten “Marcona”, som kun dyrkes i Spanien.
Marcona-mandlen er kendetegnet ved dens unikke tekstur samt store smag, hvilket gør den til den mest værdsatte mandel i verden af alle forbrugere.
Smagen af ekstra jomfruolivenolie
Mandlerne er afskallede, med et friskt strejf af ekstra jomfruolivenolie og rosmarin – afrundet med let røget paprikasmag. Perfekt som sund snack, som det ekstra pift drysset hen over f.eks. supper, fisk og stegt kød. Også særdeles velegnede i salater.
Højt indhold af protein, fiber, mineraler og essentielle fedtsyrer.
Du bliver helt sikkert afhængig af denne gode kvalitet og lækre smag.
VAREDEKLARATION:
Indhold: Afskallede marcona-mandler med ekstra jomfruolivenolie, rosmarin, røget paprika.
Vægt: Glas 110 gram
Produceret af: La Chinata, Plasencia, Spanien.
Opbevaring: Opbevares på et køligt og tørt sted væk fra lys- og varmekilder, samt stærktlugtende madvarer. Efter åbning, bør du opbevare dem i køleskab.
Ingredienser:
Afskallede, ristede Marcona-mandler (91%), salt, ekstra jomfruolivenolie (1%), hel rørsukker, rosmarin (1%), sød røget paprika (1%).
Allergener: MANDEL.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2691kJ / 650 kcal
Fedt: 55,6 g
– heraf mættet 4,8 g
Kulhydrater: 12,4 g
– heraf sukker: 3 g
Protein: 24,9 g
Salt: 2,3 g