Karl Johan-svampe marineret i Ekstra jomfruolivenolie – en udsøgt kombination
Nyd Karl Johan-svampe hele året
Normalt hører Karl Johan-svampe (Boletus Eduli) efteråret til, men her får du den unikke svamp lagret i ekstra jomfruolivenolie, så du kan nyde den året rundt. Brug den til at give dine retter et sofistikeret touch. Svampen er velsmagende, delikat og kan bruges i en masse forskellige opskrifter, fra toast og ris til pastaretter og empanadas. Brug den også sammen med ægge- og osteretter.
Boletus Eduli
Denne svamp, som er meget eftertragtet her i Danmark, er en af de mest almindelige i Spanien i efterårsmånederne, og det er derfor, den er blevet et nøgleelement i spansk gastronomi, for den er prikken over i’et.
Den vokser normalt efter perioder med regn under bøge-, fyrre-, kastanje- og egetræer, i sur jord og endda blandt buske. I Spanien forekommer den normalt i rigelige mængder i Sierra de Gata, Serranía de Cuenca, Montes Universales og Albarracín. Alle steder, hvor vejret og de geografiske forhold er ideelle til svampene.
Varedeklaration:
Boletus Eduli i ekstra jomfruolivenolie. 230 g. i glas. 180 g. drænet.
Produceret af:
La Chinata. www.lachinata.es.
Compañía Oleícola Siglo XXI, S.L.
Avda. de Alemania, 9 · 10600 Plasencia (Cáceres)
Tel.: +34 927 41 79 58 · comercial@oleicolasigloxxi.com
Importeret af:
Olivenshoppen.dk, Krebseparken 67, 6710 Esbjerg V. E-mail: kontakt@olivenshoppen.dk. Tlf.: 22 68 18 51.
Ingredienser:
Boletus Edulis (65,22%), ekstra jomfruolivenolie (34,78%), salt.
Næringsindhold:
Energi: 480 kJ/116 kcal
Fedt i alt 9,1 g
– mættet fedt 1,17 g
Kulhydrater 6,5 g
– Sukker 0,5 g
Kostfibre 4,66 g
Protein 1,9 g
Salt 0,32 g
Opbevaring: Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte lys. Efter åbning, opbevaring i køleskabet, dækket med ekstra jomfruolivenolie. Forbruges inden for 3 dage.
Bedst før: 31.12.28
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.