70% mørk chokolade med Lasolana2 ekstra jomfruolivenolie
Lasolana2 chokolade er innovation i en mundfuld!
Denne mørke chokolade har en dyb og fyldig chokoladesmag og et lille strejf af olivenoliens grønne smag. Konsistensen er som du kender den fra en plade mørk chokolade af god kvalitet, men når du får denne chokolade i munden, smelter chokoladen, og eksploderer til den blødeste og mest smagfulde chokoladesmag. Nyd den ved at lade den smelte på tungen.. uhm…
ENEFORHANDLING I SKANDINAVIEN
Vi er stolte over at have fået eneforhandlingen af denne unikke chokolade fra Lasolana2, og ikke mindst fordi, at leverandøren har fortryllet os med sin historie om at skabe det absolut bedste produkt. De har været gennem en lang proces for at få den helt perfekte smag og sammensætning.
HISTORIEN BAG LASOLANA2
Bag mærket står en dedikeret bankmedarbejder i det sydvestlige Spanien, som havde en drøm om skabe olivenolie af allerbedste kvalitet på sin barndomsegn. Ejeren Cristóbal Sánchez har brugt mange år, masser af hårdt arbejde og fejlslagne forsøg for til sidst nu at have opnået og lykkedes med at få en certificeret økologisk olivenolie af sorten Picual godkendt som en ekstra jomfruolivenolie med flere priser.
Navnet Lasolana2 refererer til navnet på den ejendom, som Cristóbal voksede op på.
Også vores chokolade er blevet forfinet gennem årene og fremstilles i dag i samarbejde med et anerkendt familieejet chocolatier-hus, som er lige så ivrige efter at opnå den perfekte smag som Lasolana2.
Resultatet er en 70% chokolade med en intens smag med en fin underspillet bitterhed og med de frugtagtige noter fra den koldpressede økologiske ekstra jomfruolivenolie.
SÅDAN FREMSTILLES CHOKOLADEN
For at fremstille denne 70% mørke chokolade med ekstra jomfruolivenolie af højeste kvalitet, sendes den frisktappede ekstra jomfruolivenolie i den tidlige høstperiode til chocolatieren. Olien er den samme, som du kan købe her. Her erstattes en del af det naturlige kakaosmør i chokoladen med Lasolana2 olivenolie. Der bliver kræset om chokoladen fra start til slut og alt foregår under strenge kvalitetskrav og kontrol med temperaturer osv.
Derved bevares de gode egenskaber ved den tidlige høst af olivenolien og sammen med kakaoen får chokoladen et højt indhold af naturlige antioxidanter (polyfenoler) og fedtsyrer.
Blandt egenskaberne er det værd at fremhæve:
✅ Højt fiber- og proteinindhold.
✅ Rig på mineraler som kalium, fosfor, magnesium, jern osv.
✅ Kraftig kilde til antioxidanter på grund af dets høje indhold af flavonoider.
Flavonoider er bl.a. kendt for at udøve en neurobeskyttende rolle, da de menes at forbedre hukommelsesfunktioner og læringskapacitet og for at øge hudens elasticitet, hydrering og tæthed i huden.
VAREDEKLARATION:
Fremstillet af 70% chokolade og økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie af sorten Picual.
Vægt: 100 gr.
Ingredienser: 70% kakao, kakaosmør, sukker, emulgator (sojalecithin), vaniljearoma, økologisk Lasolana2 Picual koldpresset ekstra jomfruolivenolie.
Oprindelse: Almería, Andalusien, Spanien.
Holdbarhed: 2 år.
Opbevaring: Tørt, mørkt og væk fra stærktlugtende fødevarer
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 2312 Kj /551Kcal | Kulhydrater | 24,6 g | |
Fedt | 51,01 g | – heraf sukker: | 20,63 g | |
Heraf: | Proteiner: | 7,75 g | ||
Mættet | 27,55 g | Salt: | 0,01 g | |
Enkeltumættet | 23,40 g | |||
Flerumættet | 0,06 g |
Allergener: Sojalecithin. Kan indeholde spor af jordnødder, nødder og mælk