Uhmm. Masser af pistaciesmag – helt naturligt…
SKØN BLØD PISTACIECREME MED EKSTRA JOMFRUOLIVENOLIE
Skrap udvælgelse af de bedste pistacienødder
Hos La Chinata arbejder de dedikeret med omhyggeligt at udvælge de bedste pistacienødder fra Extremadura, og sikre, at kun de fineste nødder, på deres optimale modningspunkt og fri for fejl, bruges til denne creme.
Her kombineres tradition og innovation for at give dig produkter, der ikke kun glæder din gane, men som også hylder og promoverer Extremadura’s rige gastronomi. Pistaciecremen er et bevis på denne indsats, og inviterer dig til at opdage og nyde det bedste af områdets smagsoplevelser.
La Chinatas forpligtelse til bæredygtighed og den lokale økonomi afspejles i hver krukke, hvilket gør disse cremer ikke kun til en kulinarisk fornøjelse, men også et tegn på respekt for naturen og gastronomien i deres region – så nyd en unik gastronomisk oplevelse, som kun La Chinata kan tilbyde.
Indhold og fordele
Denne pistaciecreme er beriget med ekstra jomfruolivenolie, kendt for sine sundhedsmæssige fordele, herunder et højt indhold af antioxidanter og sunde fedtsyrer. Denne ingrediens forbedrer ikke kun cremens smag, men bidrager også til dens ernæringsmæssige egenskaber og tilbyder et sundt supplement til en afbalanceret kost.
Enkle og ærlige ingredienser
Det behøver ikke være så avanceret – denne creme består kun af 2 ingredienser: Pistacienødder og ekstra jomfruolivenolie. På den måde kan du få glæde af alle smagsnoterne og smage kvaliteten i hvert bid.
Sådan fremstilles pistaciecremen
Hos La Chinata begynder deres nøddecremer med køkkentests for at sikre den ønskede tekstur og smag. Efterfølgende påbegyndes produktionen med ristning, som definerer tekstur, farve og intensiverer nøddernes smag.
Ensartethed er nøglen, og teamet overvåger processen for at sikre høj kvalitet og sikrer, at nødderne ikke er overristede eller for rå, men snarere at de når det nøjagtige punkt af gyldenbrune.
Efter ristningen er nødderne klar til næste trin: kværning og tilsmagning_
1 | Udvælgelse:
Der udvælges de bedste nødder dyrket og indsamlet i Extremadura. Dermed støttes den lokale og bæredygtige økonomi.
2 | Ristning:
Nødderne ristes på en traditionel håndværksmæssig måde, indtil der opnås et resultat med gyldne toner og knas.
3 | Kværning:
Nødderne kværnes, indtil der opnås den perfekte tekstur: en glat og naturlig creme.
4 | Olivenolie:
Til sidst tilføjes ekstra jomfruolivenolie for at give den en unik og lækker smag, du vil elske den!
Se videoen af produktionen her:
Anvendelse af pistaciecreme
La Chinata Pistaciecreme er ekstremt alsidig. Perfekt til at smøre på brød eller toast, fremragende ledsager til frugt og en sofistikeret base til desserter, smoothies, morgengrød osv. Designet af dets emballage sikrer, at produktet forbliver frisk og beskyttet mod eksterne faktorer.
VAREDEKLARATION:
Pistaciecreme med ekstra jomfruolivenolie.
Produceret af: Compañía Oleícola Siglo XXI, S.L. | Avenida de Germany, 9 – 10600 Plasencia – Spanien
Vægt: 180 gram
INGREDIENSER
Pistacienødder (95%), ekstra jomfruolivenolie (5%). Kan indeholde spor af andre nødder.
Opbevaring: Tørt og køligt. Ikke i direkte sollys eller tæt på stærkt lugtende madvarer.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 2768 kJ / 669 kcal
Fedt 59,4 g
– heraf mættet 6,4 g
Kulhydrater. 6,3 g
– heraf sukker 5,6 g
Fibre 5,6 g
Proteiner 24,4 g
Salt 0,01 g
Allergener: Indeholder PISTACIENØDDER, og kan indeholde spor af andre NØDDER.