Uhmm. Masser af smag og tekstur – helt naturligt…
SKØN BLØD MANDELCREME (mandelsmør)
MED EKSTRA JOMFRUOLIVENOLIE OG SALTKRYSTALLER
Skrap udvælgelse af de bedste mandler
Hos La Chinata arbejder de dedikeret med omhyggeligt at udvælge de bedste mandler fra Extremadura, og sikre, at kun de fineste nødder, på deres optimale modningspunkt og fri for fejl, bruges til denne creme.
Her kombineres tradition og innovation for at give dig produkter, der ikke kun glæder din gane, men som også hylder og promoverer Extremadura’s rige gastronomi. Mandelcremen er et bevis på denne indsats, og inviterer dig til at opdage og nyde det bedste af områdets smagsoplevelser.
La Chinatas forpligtelse til bæredygtighed og den lokale økonomi afspejles i hver krukke, hvilket gør disse cremer ikke kun til en kulinarisk fornøjelse, men også et tegn på respekt for naturen og gastronomien i deres region – så nyd en unik gastronomisk oplevelse, som kun La Chinata kan tilbyde.
Ny tekstur med sprøde mandelstykker og Flor de Sal-saltkrystaller
Med det formål at fortsætte med at tilbyde det bedste fra Extremadura, tilbyder vi nu denne nye mandelcreme med “flor de sal” – blomsten af salt. Det er fine saltkrystaller, som sammen med små stykker ristede mandler giver både smagen et twist og en lækker sprød tekstur.
Indhold og fordele
Efter at have nået den ideelle tekstur gennem en finmalingsproces, tilføjes ekstra jomfruolivenolie af bedste kvalitet. Denne nøgleingrediens giver ikke kun uovertruffen glathed og karakteristisk smag, men bidrager også med værdifulde antioxidanter og sunde fedtsyrer, hvilket gør mandelcrmen både lækker og nærende.
Enkle og ærlige ingredienser
Det behøver ikke være så avanceret – denne creme består kun af 3 ingredienser: Mandler, flor de sal-krystaller og ekstra jomfruolivenolie. På den måde kan du få glæde af alle smagsnoterne og smage kvaliteten i hvert bid.
Anvendelse af mandelsmør/mandelcreme
La Chinata Mandelcreme er ekstremt alsidig. Perfekt til at smøre på brød eller toast, fremragende ledsager til frugt og en sofistikeret base til desserter, smoothies, morgengrød osv. Designet af dets emballage sikrer, at produktet forbliver frisk og beskyttet mod eksterne faktorer.
Opskrift på Acai-bowle med mandelcreme:
Havremælk 1,5 dl
Banan 2 stk
Frosne blåbær eller andre frosne bær 6 dl
Acai-pulver 2 tsk
Toppings:
Banan 1 stk (skæres i tynde skiver)
Friske blåbær 1 dl (renses og bruges hele)
Mangotern 1 dl
Granola 1 dl
Friske hindbær 1 dl (renses og bruges hele)
Kiwi 1 dl
Blød mandelcreme eller pistaciecreme fra Olivenshoppen 4 spsk
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne i din blender.
Blend på “High” i 20 sek og derefter på ”Low” i 20 sek. (Konsistensen skal være tyk og cremet). Hvis den er flydende og tynd, tilsættes flere frosne blåbær
Servering:
Anret som på fotoet:-)
VAREDEKLARATION:
Mandelcreme/mandelsmør med ekstra jomfruolivenolie og flor de sal-krystaller.
Produceret af: Compañía Oleícola Siglo XXI, S.L. | Avenida de Germany, 9 – 10600 Plasencia – Spanien
Vægt: 180 gram
INGREDIENSER
Mandler (94,9%), ekstra jomfruolivenolie (5%), flor de sal (0,1 %). Indeholder MANDLER. Kan indeholde spor af andre nødder.
Opbevaring: Tørt og køligt. Ikke i direkte sollys eller tæt på stærkt lugtende madvarer.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 2608KJ/630 kcal
Fedt 52,1 g
– heraf mættet 4,4 g
Kulhydrater. 11,6 g
– heraf sukker 6,8 g
Fibre 3,3 g
Proteiner 25,2 g
Salt 0,1 g
Allergener: Indeholder MANDLER, og kan indeholde spor af andre NØDDER.