Rustikke og sprøde tapaskiks – “Regañás”
La Chinata Las Regañás er bagt med ekstra jomfruolivenolie på La Chinata’s gourmetbageri i Spanien. De er formet helt tynde og sprøde knasende kiks, som er typisk spansk tilbehør – især i Andalusien. Oprindelsen går helt tilbage til tiden, hvor spanierne udvandrede til USA. De var perfekte til den lange rejse, hvor man havde brug for fødevarer med højt energiindhold.
SMAGEN AF EKSTRA JOMFRUOLIVENOLIE
De har en let ristet smag med et friskt strejf af ekstra jomfruolivenolie. Perfekt sam- og modspil til f.eks. dip, tapas, skaldyrspatéer, cremede oste, marmelade og geléer og naturligvis også til alle de skønne salamier og pølser.
Hav dem i dit køkkenskab, så er du altid klar til en lille snack.
VAREDEKLARATION:
Indhold: Rustikke regañás med ekstra jomfruolivenolie.
Vægt: 150 gram
Produceret af: La Chinata, Plasencia, Spanien.
Ingredienser:
Hvedemel (90%), vand, gær, havsalt, gær, ekstra jomfru olivenolie (0,5%).
Allergener: Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af SESAMFRØ.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 625,3 KJ/149,6 kcal
Fedt: 0,15 g
– heraf mættet 0,04 g
Kulhydrater: 29,72 g
– heraf sukker: 29,72 g
Protein: 9,2 g
Salt: 0,75 g
Holdbarhed: 14 dage efter åbning.
Opbevaring: Køligt og tørt. Ikke i nærheden af stærkt lugtende madvarer.
OBS! Disse kiks er rustikke – og det er charmen ved dem. Dvs. det er ikke en fejl ved varen, hvis de har forskellig størrelse eller er knækkede. Dette vil ikke blive modtaget som en reklamation på varen.