San Nicasio Gourmetchips
Mere end en snack… en rigtig delikatesse for den kræsne forbruger, som værdsætter det naturlige, nyder traditioner og er sundhedsbevidste. Oplev et nyt koncept indenfor chips: lækrere, sundere, sprødere og mere naturlige.
KONCEPTET BAG VERDENS BEDSTE CHIPS
Den ældgamle olivenolietradition er en storslået begyndelse til at lave retter, der er sunde og fulde af smag. Fra hjertet af Cordoba-bjergkæden har Chipsmester Rafael del Rosal brugt en del år på at udvikle et nyt koncept for sunde snacks ved hjælp af avancerede kulinariske teknikker og de bedste ingredienser i verden.
Naturlig smag
- Et produkt fremstillet med ingredienser direkte fra naturen og uden nogen kemisk forarbejdning.
Generationer af viden
- Respekt for olivenolien og kulinariske traditioner, der er overleveret fra generation til generation, og som nutidens gourmeter værdsætter højt.
Sundhed
- Sundhed som en merværdi for et produkt designet til den kræsne gane.
Kvalitet
- For at garantere maksimal kvalitet laves der kun små partier af San Nicasio kartoffelchips, bestemt til gourmetmarkedet, altid lavet med Rafael del Rosals mesterlige touch.
- Den lyserøde San Nicasio-pose er et kvalitetsmærke for delikatesseforretninger, hoteller, toprestauranter og fashionable etablissementer – og nu også blandt Olivenshoppens sortiment i Danmark.
Slow-cooking giver mere smag
Ekstra jomfruolivenolie har vist sig at være den madolie, der bedst modstår oxidation og nedbrydning forbundet med høje temperaturer. Men hos San Nicasio giver den langsomme stegemetode ved lav temperatur, der bruges til at forhindre dannelsen af uønskede stoffer, den bedste garanti for kvalitet, og sikrer en ensartet smag og tekstur til San Nicasio kartoffelchips.
Som Chipsmester Rafael del Rosal forklarer:
Vores opfattelse af gastronomi passer perfekt til filosofien bag slow food-bevægelsen, der går ind for langsom madlavning i modsætning til ‘fastfood’ og radikalt afviser den hurtige livsstil i nutidens samfund, der adskiller os fra de gode og behagelige ting i livet.
Produktet
KARTOFLER 100% FRA SPANIEN
Extra Virgin Potato Chips San Nicasio er udelukkende lavet med let syrlige ikke-transgene kartofler af spansk oprindelse. Dette garanterer en maksimal kvalitet, en lækker smag og en sprød tekstur, i overensstemmelse med forventningerne hos den mest kræsne forbruger og kender.
Patatas Catalán
Særligt velegnet til langsom stegning er de catalanske kartofler, der bruges i San Nicasios produkter.
Den spanske oprindelse sikrer overholdelse af europæiske fødevaresikkerhedsregler og forhindrer samtidig problemer med sundhed og opbevaring i forbindelse med langdistancetransport.
Den ikke-transgene egenskab er samtidig en bonus i kvalitet, som forbrugerne værdsætter mere og mere.
Så snart kartoflerne er leveret, opbevares de omhyggeligt ved den ideelle temperatur under de strengeste hygiejniske forhold.
DET HIMALAYANSKE PINK SALT
Smag og årtusinder af renhed
I deres søgen efter højeste kvalitet er San Nicasio de eneste kartoffelchips på markedet, der bruger Himalayas lyserøde salt af unik renhed – indsamlet fra lag af denne bjergkæde. Dens ernæringsmæssige værdi og delikate smag tilføjer det unikke strejf af kvalitet til San Nicasio kartoffelchips.
På grund af dets uforurenede og tusindårige natur, dets sprøde og udsøgte smag, subtile aroma og behagelige smag, er Himalayasaltet blevet et produkt, som de mest prestigefyldte gourmeter og kokke i verden værdsætter højt.
Himalayas lyserøde salt udvindes fra de dybe underjordiske lag, der fødes gennem infiltration af mineraler fra tertiær magma. Himalayas lyserøde salt, en ingrediens af ekstra kvalitet og prestige, tilsættes til San Nicasio kartoffelchips.
Usædvanligt rig på mineraler og sporstoffer (dens sarte lyserøde tone vidner om dets rige jernindhold), og samtidig et meget sundt salt, som alle ernæringseksperter og fødevareeksperter anbefaler.
EKSTRA JOMFRUOLIVENOLIEN
Direkte fra olivenoliemøllen
San Nicasio kartoffelchips er lavet med ekstra jomfruolivenolie fra Almazaras de la Subbética (olivenoliemøller), et kooperativ, der har Priego de Córdobas garanti for oprindelse og kvalitet (Denomination de Origen – det nationale akkrediteringssystem, der regulerer olie fra oliven af høj kvalitet). En koldpresset olie, der er den naturlige saft fra regionens oliven. Olien fra Almazaras de la Subbética har vundet prestigefyldte internationale priser.
Olien, der bruges til San Nicasio kartoffelchips, kommer fra en blanding af oliven af sorterne picudas, picuales og hojiblancas, er gyldengrøn i farven, meget frugtig og aromatisk.
Olivenmøllen og kartoffelmarkerne og San Nicasio ligger tæt på hinanden og der er derfor minimalt behov for transport, dekantering eller lange opbevaringsperioder, hvilket kan påvirke kvaliteten negativt. På denne måde er alle de organoleptiske egenskaber af den bedste ekstra jomfru olivenolie intakte og absorberes i San Nicasio kartoffelchips.
EMBALLAGEN
DEN BEDSTE BESKYTTELSE
For at sikre, at produktet ikke mister en tøddel af kvalitet, er San Nicasio kartoffelchips pakket i en pose lavet af højkvalitetsmateriale og ultraresistent forsegling, der bevarer intakt smag og friskhed – helt som frisklavet – og kan modstå hårde trykforhold og temperatursvingninger.
En pakke, der vækker opmærksomhed for sit elegante design, i overensstemmelse med kvaliteten af det produkt, den indeholder. Men ud over dens ubestridelige æstetiske værdi er indpakningen af San Nicasio kartoffelchips resultatet af den ubarmhjertige jagt på løsninger for at sikre, at produktet når sin destination i perfekt stand, til lands, til vands eller i luften og langt undervejs.
Alt dette holder uændret kvalitet i lange perioder, hvilket i høj grad forlænger produktets levetid.
Personerne bag den unikke smag
Michelin-kokken José Andres
San Nicasio Potato Chips og Michelin-kokken José Andrés indgik i 2014 en cobranding-aftale. Siden da, og under mærket José Andrés fra San Nicasio, trådte virksomheden ind på det store marked i USA båret af den prestigefyldte spanske kok. Han besluttede at satse stærkt på produktet og emballagen med sit eget mærke. Indholdet er dog præcis det samme som i San Nicasios poser.
At gå ind på et marked så krævende øgede deres motivation til at gøre det bedre hver dag. I øjeblikket er chipsene Jose Andres fra San Nicasio meget værdsat og værdsat af amerikanske forbrugere. De er uden tvivl en nøglespiller i konsolideringen af San Nicasio Potato Chips’ globale strategi.
José Ramón Andrés Puerta er en spanskfødt amerikansk kok, restauratør og grundlægger af World Central Kitchen, en non-profit organisation dedikeret til at levere måltider i kølvandet på naturkatastrofer. Andrés er den eneste kok på verdensplan, der både har en tostjernet Michelin-restaurant og fire Bib Gourmands.
I ved, at jeg elsker enkel mad. Disse chips har kun tre fantastiske ingredienser: kartofler, ekstra jomfruolivenolie og lyserødt Himalayasalt. Men chipsmester Rafael del Rosal vælger de fineste spanske “Agria”-kartofler – en specialblandet ekstra jomfruolivenolie fra gamle lunde i hjertet af Andalusien, formalet ved siden af chipsfabrikken for at sikre renhed og friskhed – og lyserødt salt, fra foden af Himalaya, rig på mineraler. Kartoflerne er langsomt stegte, så de gode og sunde kvaliteter af ekstra jomfruolivenolien smelter sammen med chipsene. De drysses derefter let med salt og pakkes i en innovativ pose, der er designet til at levere chippen perfekt til dig, som om den lige var kogt. Lækkert og så rigtigt for den måde, vi spiser på i dag – en sprød chip, der eksploderer i munden, men alligevel er substantiel nok til at kombinere med skinke, enkle fisk og skaldyr og en god gin og tonic til nem tapas derhjemme.
Og jeg vil fortælle dig en hemmelighed: de er spektakulære i omeletter!
RAFAEL DEL ROSAL – CHIPSMASTER
Bag San Nicasio Potato Chips står Rafael del Rosal. Hans vej har været fremskridt og stræben efter ekspertise. Rafael og hans kone Maria del Carmen begyndte med en lille churro-butik. San Nicasio kartoffelchips er i dag ikke kun på hylderne hos store detailhandlere, der sælger delikatesseprodukter i Spanien, men også i Kina, Japan, Korea, USA, Australien og Brasilien. Og nu også i Danmark på www.olivenshoppen.dk .
Stedet
Priego de Córdoba
Bag en opskrift er der altid et navn, et koncept, en tradition og et specifikt miljø.
Fabrikken i Patatas San Nicasio ligger i Priego de Córdoba i Andalusien, centrum for olivendyrkningsregionen, som går tilbage til den førromerske periode.
Priego de Córdoba er en del af Subbetica-regionen i Córdoba. Det fredede områder, barokke monumenter, arkæologiske arv, kunsthåndværk og skikke er alle en del af en turistpakke, der er uforglemmelig.
Gastronomien i Priego bevarer strålende eksempler på gamle traditioner. Stjerneingrediensen er uden tvivl ekstra jomfruolivenolien.