Chokoladefigner fra Rabitos Royale
Dette er historien om spanske Rabitos Royale, som jeg er stolt af at præsentere på Olivenshoppen. Det er ganske vist ikke med oliven, som de øvrige produkter på shoppen, men kvalitet og smag er så unik og enestående, at jeg ikke kunne modstå fristelsen til også at præsentere de allerbedste spanske figner fyldt med de bedste ingredienser og overtrukket med chokolade. En himmerigsmundfuld fra Spanien:




Engang var der en lille familievirksomhed, beliggende i landsbyen Almoharín, et område med masser af figentræer.
Det var i dette afsidesliggende hjørne af Spanien, at Senador Valero og Felipa Nieva, mand og kone, kom på ideen at blande tørre figner med chokolade. Det var i 1989; og Rabito Royale-chokoladen blev født, som nu om dage nydes af tusinder af mennesker over hele verden. En sund kommerciel succes, der hurtigt blev patenteret af parret, der blev skaberne af dette lækre og originale produkt.
Og så blev Productos la Higuera Company født….
I dag leder Senador y Raquel Valero, grundlæggernes søn og datter, dette firma. I over 30 år har de foretaget forbedringer i processer og organisationen, men har formået at bevare den originale opskrift uændret for at garantere kvaliteten og ægtheden af Rabitos Royale.
Historien om Rabitos Royale – spansk med engelske undertekster: